skip to Main Content

Kies een mooie toekomst in de metaaltechniek

In de metaaltechniek doe je verantwoordelijk werk. Elk onderdeel waaraan jij werkt moet aan de vooraf gestelde eisen voldoen. Want vaak maakt dat deel uit van een groter geheel: een schip, een olieboorplatform of een brug bijvoorbeeld. Je hebt dus een goede beroepsopleiding nodig.

Je hebt de keuze uit de onderstaande BBL-beroepsopleidingen:

vakwerk-8592

Theorie

Eén dag per week ga je voor de theorie van de opleiding naar Scalda.
De opleidingen op niveau 2 duren gemiddeld twee jaar. De opleidingen op niveau 3 duren drie jaar.

vakwerk-8489

Praktijk

Eén dag in de week leer je bij Vakwerk de vaardigheden om in de praktijk goed aan de slag te kunnen. In het speciaal hiervoor ingerichte praktijkcentrum Technum werk je aan praktijkopdrachten die deel uitmaken van je opleiding. Ervaren praktijkopleiders geven je daarbij de optimale begeleiding. Lassen is een vast onderdeel van de opleiding. Je kunt één of meer lasdiploma’s halen.

technum-7345

Werken in het bedrijf

Drie dagen per week werk je bij één van de metaalbedrijven, die zich bij Vakwerk hebben aangesloten. Een bedrijf waar jij het beste bij past. Dit kan een groot bedrijf zijn, maar ook een kleiner bedrijf. Met dit bedrijf sluit je een leer-arbeidsovereenkomst af. Je werkt daar samen met échte vakmensen, waar je enorm veel van kunt leren. En je werkt er aan mooie projecten.

×Close search
Zoeken